top of page

Raamdecoratie, de kers op de taart in Antwerpen

Wij van VMC Schilderwerken brengen jouw projecten naar een hoger niveau met de raamdecoratie die past bij jouw woning in Antwerpen. Zo brengen wij het gehele plaatje tot een optimaal geheel en kan jij je helemaal thuis voelen in jouw tot in detail afgewerkte woning. Bij ons ben je er zeker van dat het volledig naar jouw smaak is en we een persoonlijke aanpak hanteren om alles bespreekbaar te maken. Jouw raamdecoratie in de omgeving van Berendrecht is van topkwaliteit met een scherpe prijs en bovendien op maat gemaakt én door ons geplaatst.

1 Top Wood Abachi - BD Line.jpg

Houten jaloezieën zijn een optie voor jouw raamdecoratie in Berendrecht

De populairste raamdecoratie in Stabroek, Kapellen of Berendrecht, zijn onder de jaloezieën de houten jaloezieën die wij jou aanbieden. Bij deze realisatie is er gekozen voor een populaire kleur, namelijk zwart. Het mooie aan onze partner is dat zij verschillende houtcollecties hebben. Op deze manier is er dus voor ieder wat wils. Neem contact met ons op voor al jouw maatwerk.

PHOTO-2024-01-26-11-01-50 (1).jpg

Innovatieve oplossingen

Wil jij graag een perfect en naadloos systeem voor de raamdecoratie binnen in jouw woning in Berendrecht, Kapellen of Stabroek? Bij VMC Schilderwerken, introduceren we met trots SQUID raamfolie. Deze hoogwaardige, zelfklevende raamfolie biedt privacy zonder het uitzicht te belemmeren en is geschikt voor elke raamgrootte en -vorm. Met zijn elegante ontwerp en natuurlijke uitstraling past SQUID perfect bij jouw interieurstijl. Beschikbaar in zes kleuren en geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat jouw ramen stralen met SQUID raamfolie! Ons schildersbedrijf in Berendrecht is met deze innovatieve oplossingen niet langer enkel jouw schilder, maar ook de plaats waar je moet zijn voor jouw raamdecoratie.

Top Alu 50mm.jpg

Aluminium

Creëer ruimte en speel met horizontale lijnen. Draai aan de tuimelstang voor controle over de intensiteit en richting van het licht. Geef jouw horizontale jaloezie een persoonlijke touch met een bijpassende of juist contrasterende ladderband. Bekijk de uitgebreide collectie binnen onze raamdecoraties in Berendrecht en laat je overtuigen over welke kleur of lamelbreedte het beste bij jouw interieur past. Samen met onze binnenschilderwerken zijn deze aluminium jaloezieën de finale afwerking van jouw project.

1 Aluminium jaloezieën.jpg

Plan jouw plaatsbezoek bij ons in

Voor raamdecoratie werkt VMC Schilderwerken uit Berendrecht samen met www.bdline.nl voor alle binnenzonnewering. Plan jouw plaatsbezoek alvast in. Dan komen wij met de stalen tot bij jou om samen jouw wensen waar te maken. Zet ons ook in als jouw schilder in Antwerpen voor al jouw schilderprojecten. Stuur hiervoor een e-mail naar info@vmcschilderwerken.com of neem telefonisch contact met ons op via het nummer 0494 98 98 73.

bottom of page