top of page
image0.jpeg

Hét schildersbedrijf in Berendrecht

Original.png

Hallo, ik ben Clif, een professioneel schilder bij het schildersbedrijf VMC Schilderwerken uit Berendrecht. Wij zijn actief in de regio Antwerpen, waaronder Brasschaat, Kapellen en Stabroek. Onder het motto ‘Let’s create’ staan wij in voor al jouw behangwerken en schilderwerken. Dit zowel voor jouw projecten binnen als buiten.

Wij zijn het schildersbedrijf voor al jouw projecten in Berendrecht
Je kan bij ons schildersbedrijf uit Berendrecht terecht voor al jouw binnenhuisschilderwerken en alle schilderwerken buiten. Ook behangwerken binnen worden door ons voor jou uitgevoerd. En de kers op de taart? Dat is de raamdecoratie die door ons wordt verzorgd. Zo weet je dat wij als schildersbedrijf niet enkel instaan voor al jouw schilderwerken in Berendrecht en elders in Antwerpen. Maar dat wij een stapje verder gaan om al jouw projecten tot een voldoening gevend eindresultaat te brengen.

De schilderwerken die wij uitvoeren
De schilderwerken die wij voor jou uitvoeren gaan van schilderwerken voor een nieuwbouwwoning in bijvoorbeeld Berendrecht tot het bijwerken en opfrissen van bestaande ruimtes. Ook het uitvoeren van lakwerken of het opfrissen van tegels met verf is mogelijk. Met een ruim aanbod aan kleuren, in combinatie met onze verregaande kennis, zijn wij in staat om voor iedereen geweldige resultaten te creëren met binnenschilderwerken. Natuurlijk bieden wij ook buitenschilderwerken aan, zoals bijvoorbeeld het geven van nieuwe kleur aan jouw gevel.

Dé schilder in Berendrecht

We zijn meer dan een schildersbedrijf. Naast jouw schilder uit Berendrecht zijn wij ook de plaatser van jouw raamdecoratie tot in Stabroek en Kapellen. Heb je graag meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dat kan zeker! Neem contact met ons op en krijg alle antwoorden. Stuur een e-mail naar info@vmcschilderwerken.com of bel ons op het nummer 0496 15 15 22.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page