top of page
c7b46e9e-5c83-44a4-bd59-878904fc7f41.JPG

Jouw raamdecoratie tot in Stabroek

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat raamdecoratie plaatst tot bij jou in Stabroek of Kapellen? Dan heb je met VMC Schilderwerken het bedrijf gevonden dat je zoekt. Wij zijn gelegen in Berendrecht en zijn actief doorheen de provincie Antwerpen voor jouw projecten.

Zit je met een vraag over wat er mogelijk is?

Binnen- en buitenschilder

Persoonlijke aanpak

Raamdecoratie op maat

7c543ef9-432d-4e19-8617-a08f91f482b3.JPG

Wij zijn er voor jouw raamdecoratie tot in Stabroek en Kapellen

Naast schilderwerken binnen en buiten staan wij ook in voor jouw raamdecoratie. We plaatsen raamdecoratie vanuit Berendrecht tot Kapellen, Stabroek of omgeving. De mogelijkheden variëren van diverse soorten jaloezieën tot Squid-raamfolie of luxueuze gordijnen. Met onze raamdecoratie maken wij jouw huis in Stabroek tot een fijn thuiskomen. Dit gevoel versterken we met de nodige behangwerken tot in Stabroek om jouw interieur tot in de puntjes af te werken.

Houten jaloezie_edited.jpg

Wij werken persoonlijk

We werken steeds met een persoonlijke finesse om zo samen met de klant voor de best aansluitende optie te gaan. Doordat we een ruime variatie hebben in zowel materiaal als in kleur, is het mogelijk om voor elke woonstijl een bijpassende raamdecoratie te vinden. Zo zijn wij er zeker van dat jij tevreden zal zijn met de raamdecoratie die binnen in jouw woning in Stabroek, Kapelle of omgeving uitstraling geeft.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? 

Vraag naar de mogelijkheden

We zijn meer dan een schildersbedrijf. Naast jouw schilder uit Berendrecht zijn wij ook de plaatser van jouw raamdecoratie tot in Stabroek en Kapellen. Heb je graag meer informatie of wil je graag een afspraak inplannen? Dat kan zeker! Neem contact met ons op en krijg alle antwoorden. Stuur een e-mail naar info@vmcschilderwerken.com of bel ons op het nummer 0494 98 98 73.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page