top of page
c7b46e9e-5c83-44a4-bd59-878904fc7f41.JPG

Raamdecoratie voor binnen in Berendrecht

Door raamdecoratie te plaatsen binnen in jouw woning in Berendrecht maak je meteen jouw huis een heel stuk gezelliger. Raamdecoratie heeft naast een visuele functie natuurlijk ook een functioneel nut om bijvoorbeeld privacy te creëren of het licht buiten te sluiten. Er zijn diverse mogelijkheden binnen raamdecoratie om het bij jou binnen in Berendrecht te krijgen zoals jij het graag ziet.

Zit je met een vraag over wat er mogelijk is?

Binnen- en buitenschilder

Persoonlijke aanpak

Raamdecoratie op maat

7c543ef9-432d-4e19-8617-a08f91f482b3.JPG

Raamdecoratie voor binnen in jouw woning in Berendrecht

VMC Schilderwerken is meer dan alleen jouw schilder in Berendrecht. Naast schilderwerken binnen en buiten kan je ons bedrijf uit Berendrecht ook voor jouw raamdecoratie inzetten. Je hebt bij ons de mogelijkheid om houten jaloezieën te laten plaatsen. Dit is de populairste keuze onder de jaloezieën vanwege zijn uitstraling en sterke kwaliteit. Natuurlijk zijn ook aluminium jaloezieën beschikbaar in ons assortiment met een grote flexibiliteit qua kleur en lamelbreedte. Wanneer je nood hebt aan een innovatieve oplossing voor jouw raamdecoratie binnen, dan kan je ook vraag doen naar de Grip-fix producten die wij vanuit Berendrecht bij jou komen plaatsen.

Houten jaloezie_edited.jpg

Nog meer mogelijkheden

Heb je iets anders nodig dan lamellen om jouw raamdecoratie binnen Stabroek, Kapellen, Berendrecht of elders in Antwerpen tot het geheel te brengen dat jij wilt? Ons schildersbedrijf uit Berendrecht maakt ook jouw gordijnen op maat met prachtige, luxueuze stoffen in verschillende transparanties en stofkwaliteiten. Heb je toch iets meer nood aan privacy, dan is een Squid-raamfolie zeker en vast wat jij nodig hebt. Weet dat wij ook al jouw behangwerken vanuit Berendrecht uitvoeren om jouw interieur tot één geheel te brengen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? 

Neem contact met ons op

Ben jij op zoek naar iemand om de raamdecoratie bij jouw binnen in huis te komen plaatsen vanuit Berendrecht? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 0494 98 98 73 of stuur een e-mail naar info@vmcschilderwerken.com. Neem contact met ons op om al jouw vragen te stellen of een afspraak in te plannen.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page