top of page
c7b46e9e-5c83-44a4-bd59-878904fc7f41.JPG

Gevelschilder tot in Stabroek

Ben jij op zoek naar een gevelschilder in de regio’s rond Stabroek of Kapellen? Dan maak je met ons de juiste beslissing. De gevel van een gebouw representeert meer dan enkel een gevel en dat is iets wat wij bij VMC Schilderwerken goed weten. Daarom staan wij met veel plezier en met vakkundige kennis en ervaring in voor het schilderen van jouw gevel.

Zit je met een vraag over wat er mogelijk is?

Binnen- en buitenschilder

Persoonlijke aanpak

Raamdecoratie op maat

7c543ef9-432d-4e19-8617-a08f91f482b3.JPG

Wij zijn dé gevelschilder tot in Stabroek en Kapellen

Als schilder uit Berendrecht, en specifieker als gevelschilder, brengen wij de gevel van jouw woning in Stabroek, Kapellen of omstreken terug tot leven. Ons schildersbedrijf weet als geen ander dat de gevel van een woning karakter uitstraalt en een verhaal vertelt over het gebouw. Al kan na enige tijd door onder andere de weersomstandigheden dit karakter een beetje vervagen. Wanneer dit gebeurt, komt onze gevelschilder vanuit Berendrecht tot bij jou in Stabroek of Kapellen om de gevel terug een opfrissing te geven. Zo kan jouw huis weer opnieuw stralen.

Paint Supplies

Kwaliteitsvolle producten

Voor al onze schilderwerken binnen en buiten gebruiken wij steeds kwaliteitsvolle producten die we met de nodige kennis toepassen. Zo is het belangrijk dat een gevelschilder de juiste voorbereidingen treft en de correcte producten gebruikt om de gewenste resultaten te verkrijgen en een langere levensduur te kunnen garanderen. Eenmaal dit proces voltooid is, zie jij de gevel van jouw woning terug als nieuw verschijnen. Laat je inspireren op onze projectenpagina.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? 

Huur ons in

Wij zijn vanuit Berendrecht de schilder tot in Kapellen en elders voor alle schilderwerken binnen en buiten. Wil jij graag een opfrissing van jouw gevel? Huur dan onze gevelschilder in voor jouw woning in Kapellen, Stabroek of elders in Antwerpen. Want wij gaan steeds voor een tevreden klant. Vraag meer informatie door een e-mail te sturen naar info@vmcschilderwerken.com of door te bellen naar 0494 98 98 73.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page