top of page
c7b46e9e-5c83-44a4-bd59-878904fc7f41.JPG

Gevelschilder in Berendrecht

Omdat wij bij VMC Schilderwerken weten dat een gevel niet zomaar een gevel is, zijn wij de gevelschilder uit Berendrecht die je nodig hebt. Een gevel straalt het karakter van de woning uit naar de buitenwereld. Wanneer het huis zijn identiteit al enige tijd heeft gepresenteerd in zijn straatbeeld, is er soms nood aan een opfrissing om het gebouw terug in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen.

Zit je met een vraag over wat er mogelijk is?

Binnen- en buitenschilder

Persoonlijke aanpak

Raamdecoratie op maat

7c543ef9-432d-4e19-8617-a08f91f482b3.JPG

Dé gevelschilder uit Berendrecht die jij nodig hebt

Ben jij op zoek naar een schilder in Kapellen, Stabroek of in de buurt van Berendrecht? Dan heb je bij ons gevonden wat je zoekt. Naast schilderwerken binnen zijn ook buitenschilderwerken noodzakelijk om jouw woning in zijn geheel om te vormen tot het huis dat bij jou past. Dit is een gegeven dat ons schildersbedrijf uit Berendrecht maar al te goed weet en daarom zijn wij de gevelschilder voor de uiterlijke uitstraling van jouw woning. Om een gevel terug een frisse kleur te geven en jouw woning terug te laten stralen is een juiste voorbereiding en het gebruik van kwalitatieve producten zeer belangrijk. Wij maken gebruik van professionele materialen en brengen met de nodige vakkennis jouw gevelschilderproject tot een goed einde. Bekijk onze afgeronde projecten.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? 

Neem contact op voor meer informatie

We werken vanuit Berendrecht en komen als gevelschilder tot in Stabroek, Kapellen en elders in de provincie Antwerpen. Wij zijn de schilder uit Berendrecht die je nodig hebt voor al jouw buitenschilderwerken. Stuur een e-mail naar info@vmcschilderwerken.com of neem telefonisch contact op via het nummer 0494 98 98 73 voor meer informatie.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page