top of page
c7b46e9e-5c83-44a4-bd59-878904fc7f41.JPG

Jouw schilder tot in Kapellen en Stabroek

Onze schilder van VMC Schilderwerken komt vanuit Berendrecht al jouw schilderprojecten uitvoeren doorheen de provincie Antwerpen, waaronder bijvoorbeeld Stabroek en Kapellen. Dit betreft zowel alle binnenschilderwerken alsook de nodige schilderwerken bij jou buiten, zoals het opfrissen van de gevel.

Zit je met een vraag over wat er mogelijk is?

Binnen- en buitenschilder

Persoonlijke aanpak

Raamdecoratie op maat

7c543ef9-432d-4e19-8617-a08f91f482b3.JPG

Dé schilder voor al jouw schilderwerken tot in Kapellen

Ons schildersbedrijf uit Berendrecht weet dat schilderwerken die uitgevoerd zijn door een vakkundige schilder een enorme meerwaarde bieden aan het visuele plaatje van jouw woning in Stabroek, Kapellen of omgeving. Wij zijn er voor al jouw schilderwerken binnen en buiten. Gaande van nieuwbouwwoningen waar de sterke basis nog gezet moet worden, tot het opfrissen van reeds gebruikte ruimtes om een nieuw gevoel te creëren. Onze schilder uit Berendrecht heeft niet enkel de kennis en de kunde van schilderwerken om jouw muren in jouw woning in Kapellen of Stabroek te voorzien van een laag verf. Hij is ook in staat om de tegels in de badkamer een metamorfose te geven, of om lakwerken uit te voeren om kastdeuren, binnendeuren of radiatoren in een volledig nieuw omhulsel te steken.

Purple Wall

Meer dan enkel schilderwerken

Wij zijn meer dan de schilder die jouw schilderwerken uitvoert in Stabroek, Kapellen en elders doorheen de provincie Antwerpen. Ook het uitvoeren van behangwerken vanuit Berendrecht om een ruimte volledig te transformeren tot een ruimte met karakter is iets dat ons veel voldoening brengt. Daarnaast is het mogelijk om jouw buitengevel om te toveren tot het pareltje van de straat door de opfrissing die onze gevelschilder uit Berendrecht eraan geeft.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? 

Doe inspiratie op met onze realisaties

Ben jij op zoek naar een schilder uit Berendrecht die jouw schilderwerken tot in Kapellen, Stabroek of omgeving uitvoert? Dan zit je bij VMC Schilderwerken zeker goed voor professioneel schilderwerk, uitgevoerd met zorg. Bekijk onze realisaties om alvast inspiratie op te doen. En stel al jouw vragen per e-mail via info@vmcschilderwerken.com of telefonisch via het nummer 0494 98 98 73.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page