top of page
c7b46e9e-5c83-44a4-bd59-878904fc7f41.JPG

Raamdecoratie voor bij jou binnen in Stabroek

Voor de raamdecoratie binnen in jouw woning komen wij vanuit Berendrecht tot bij jou in Stabroek, Kapellen en elders in Antwerpen. Zowel functioneel als visueel heeft raamdecoratie een sterke rol. Om de raamdecoratie binnen jouw woning in bijvoorbeeld Stabroek tot het resultaat te brengen wat het dichtst aansluit bij jouw stijl en visie, bieden wij meerdere mogelijkheden aan.

Zit je met een vraag over wat er mogelijk is?

Binnen- en buitenschilder

Persoonlijke aanpak

Raamdecoratie op maat

7c543ef9-432d-4e19-8617-a08f91f482b3.JPG

Wij plaatsen jouw raamdecoratie binnen in jouw woning in Stabroek

Wij zijn meer dan enkel jouw schilder in Berendrecht. Naast het uitvoeren van schilderwerken binnen en buiten ben je bij ons in Berendrecht ook op de juiste plek voor jouw raamdecoratie in Stabroek, Kapellen en omgeving. De mogelijkheden gaan van houten of aluminium jaloezieën tot opties met Grip-fix die innovatieve oplossingen kan brengen in jouw interieur. Zo vind je steeds iets dat perfect aansluit bij jouw wensen. Alle raamdecoraties komen wij vanuit Stabroek bij jou binnen plaatsen tot de regio’s Stabroek, Kapellen en elders in Antwerpen.

Wave- vouwgordijnen.jpg

Gordijnen voor het creëren van de juiste sfeer

Wanneer jij voor jouw woning in bijvoorbeeld Stabroek nood hebt aan iets anders dan jaloezieën voor de raamdecoratie binnen, dan staan wij voor jou klaar. Ook jouw gordijnen maakt ons schildersbedrijf uit Berendrecht voor jou op maat. Deze gordijnen zijn met hun luxueuze en mooie stoffen dé raamdecoratie die jij bij jou in Stabroek graag binnen wilt voor een prachtige interieurafwerking. Bij nood aan meer privacy kan je dit steeds combineren met Squid-raamfolie. Ook voeren wij van VMC Schilderwerken met veel plezier jouw behangwerken tot in Stabroek uit.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? 

Vul het contactformulier in

Wanneer jij zoekt naar iemand die vanuit Berendrecht jouw raamdecoratie komt plaatsen binnen in jouw woning in bijvoorbeeld Stabroek of Kapellen, dan ben je bij ons op de juiste plek. Het is steeds mogelijk een afspraak in te plannen door contact op te nemen via het contactformulier. Of stel jouw vragen telefonisch via het nummer 0494 98 98 73 of contacteer ons per e-mail via info@vmcschilderwerken.com.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page