top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverClif Argeerts

SQUID: Creëer privacy van buitenaf.


Ontdek de nieuwe standaard in raamdecoratie: SQUID raamfolie.

Op zoek naar een alternatief voor kunststof raamfolie en traditionele gordijnen?


Bij VMC Schilderwerken, jouw toonaangevende schildersbedrijf in het Noorden van Antwerpen, introduceren we met trots SQUID raamfolie - de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl voor jouw ramen.

Met zijn 100% geweven stof biedt SQUID niet alleen privacy door te voorkomen dat mensen naar binnen kunnen kijken, maar behoudt het ook jouw prachtige uitzicht naar buiten. Dankzij de zelfklevende eigenschap is de installatie snel en gemakkelijk, zonder gedoe met boren of fittings. En met de mogelijkheid om het op maat te snijden, past SQUID perfect bij elke raamgrootte en -vorm, zelfs bij onregelmatige ramen.
Maar SQUID biedt meer dan alleen esthetiek. Deze hoogwaardige raamfolie is geschikt voor vochtige omgevingen zoals de badkamer en is antibacterieel, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en je nooit meer gordijnen hoeft te wassen.

Het heeft zelfs een verkoelend effect, waardoor je energie bespaart op koeling in de zomermaanden.


Met een elegant ontwerp en een natuurlijk karakter is SQUID verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, zodat het perfect past bij jouw interieurstijl. En dankzij de UV-bestendigheid en compatibiliteit met hoogrendementsglas (HR++) ben je verzekerd van duurzaamheid en efficiëntie.Kies voor Belgische kwaliteit en ontdek de veelzijdigheid van SQUID raamfolie bij VMC Schilderwerken. Transformeer je ramen in stijl met dit revolutionaire product dat niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in jouw interieur.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons jouw ruimte transformeren met SQUID raamfolie!
3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page